Menu RC Helicopter Special Offer

Lotus RC T380G GPS Radiostyret Dron - ARF Version

Vær den første til at bedømme dette produkt

449,00 kr

1.820,00 kr

SKU: AT380G-ARF

Lagerstatus: På lager

Lotus T380G er en avanceret GPS radiostyrede dron med intelligent automatisk flyvekontrol . Den teknologi som findes i denne Quadrokopter findes normalt kun i meget dyrere modeller. GPS automatisk position hold, højde hold, automatisk start og landing og endda automatisk vend hjem ved signaltab.
Tjek det fulde feature liste nedenfor.


Hvad betyder ARF?
Dette er ARF versionen, der står for næsten klar til at flyve. En ARF model har alt stadig præinstalleret, men mangler batteriet, modtageren og afsenderen. Det er til kunder der allerede har deres egen, så de ikke behøver at købe dem igen

With this product, you earn 449 loyalty point(s).

Beskrivelse

Detaljer

Lotus RC er en lille fabrik, der håndlaver modellerne. Bemærk de kommer hvid boxed med grundlæggende instruktioner er hver model afprøves på fabrikken og derefter test fløjet for at sikre GPS og flyvekontrol fungerer korrekt, modellerne kan derfor vise nogle tegn på brug fra test flyvningen. Hvis du har problemer ved brug af din model kan du kontakte vores Aftersales Support TeamFor at få hjælp.

Denne drone er temmelig smart, spækket med det nyeste banebrydende teknologi. De anvendes ikke kun af hobbyfolk for sjov, men også til professionelt brug, hovedsagelig til luft filmning og ekstern visning. Hvis du er ny til fjernstyrede droner så er dette en introduktion til de smarte funktioner, der findes på denne model:

GPS Automatisk Take Off & Landing

Med en normal radiostyret helikopter eller Quadrokopter er en af de sværeste ting start og landing. For begyndere er det som regel det som fører til beskadigelser. Men med GPS automatisk start skal dubare tilkoble systemet og derefter vælge take off. Dronen vil automatisk takeoff og svæve uden yderligere nødvendig input! Klar til at lande? Du behøver ikke længere at omhyggeligt reducere gashåndtaget mens du prøver at holde modellen fladt, men i stedet blot trykke på landings kontakten og dronen vil selv lande automatisk!

GPS Position Hold

Du skal ikke længere justere for vind og bevægelse hele tiden. Med GPS-position hold kan du give slip på kontrollen og dronen vil forblive svævende i denne stilling. Dette gør flyvningen meget lettere og mere stabil. GPS-modulet ved, hvor den er så den kan forblive på disse koordinater selvom vinden blæser.

Højde Hold

Med industriel kvalitet MEMS sensorer og 6 DOF bevægelses styring vil T580G også holde højden automatisk med mindre afdrift end andre droner på markedet.I modsætning til en traditionel helikopter eller Quadrokopter gashåndtagets stick fjederbelastet så højdestyringssystem bliver meget enklere. Du kan bare skubbe op for at få dronen til at flyve højere og trykke ned for lavere, men så bare slip gashåndtaget at svæve i samme højde.

GPS vend Hjem ved Signal tab eller Anmodning

GPS tilbagevending til hjem er fantastisk. T380 husker koordinaterne, hvor det lettede fra. Hvis du flyver uden for senderens rækkevidde eller signalet er tabt eller anden grund, såsom din senders batteri går dødt, vil dronen automatisk vende tilbage til, hvor det lettede og lande. Når signalet genvindes har du valget mellem enten at overtage flyvekontrollen igen, eller du kan lade den fortsætte og lande. Nogle andre droner vil ikke tillade dig at tage kontrol igen, når tilbage til hjemmet er aktiveret, hvilket er noget at holde øje med. Du har også mulighed for at aktivere tilbagevending til hjem når som helst, selv om signalet ikke går tabt ved blot at flippe tilbagevending til hjem switchen.

Lav Volt Sikkerhed

En anden stor funktion, der vil holde din drone sikker. Den indbyggede computer vil opdage, hvis batterispændingen bliver lav, og fremsender en advarsel til piloten for at lade dig vide at det er tid til at lande. Hvis batteriet bliver endnu lavere vil dronen begynde at lande selv for at sikre, at det ikke går i stå og styrter.

380g Nyttelast

T380G er opkaldt efter den 380 gram maksimale nyttelast den kan bære. Det er mere end nok til at bære de fleste mini HD videokameraer ligesom Go Pro eller Sony Action Cam for høj optagelseskvalitet. Det optimale kamera montering vil tillade dig at let at kunne montere et kamera til dronen.

Modulært Design

Du har måske set nogle andre droner på markedet, som er omsluttet af en hvid ét styks sag. Selvom disse kan se lidt pænere ud i praksis, er de ikke så gode. Hvis du har et styrt betyder det normalt at hele systemet har brug for at overføre til en kasse, men med et modulært design ligesom T380G kan bare brækket arm eller en anden del bare blive udskiftet. Delene er fremstillet af speciel slagfast materiale, men hvis du havde brug for at udskifte en del,har vi alle de dele til at gøre reparationen nemmere.

Pris

Vi er overbeviste om at du ikke vil finde en fjernstyret dron med alle de funktioner til denne pris, selv droner med færre funktioner sælges for meget mere. .

Før Flyvning

1. Knivene skal fastgøres før de vil rotere. Hvis knivene ikke er fastgjort, så vil der ikke være nogen reaktion fra senderen. .

2. Når du er klar til at takeoff skal du flytte både afsender stikken ned og så langt ud som de kan komme. Slip derefter pindene og bevæge gashåndtagets pind frem for at takeoff. Hvis du ikke engagere gashåndtaget hurtig nok, så vil det mislykkedes, og du bliver nødt til at gentage proceduren. For at frakoble modellen bevæg begge pinde ned og ind.

3. Hvis du vil bruge GPS-funktionen, du skal gå til et udendørs område fri for obstruktioner. Et åben område er ideelt. Forsøg ikke at bruge indendørs eller i nærheden af nogen eller noget, da dette kan forårsage skader.

Specifikationer & Funktioner

Yderligere information

Varenummer AT380G-ARF
Fabrikant Lotus RC
Samle ARF
Radio Udstyr Ingen
Morot Børsteløs
Blade Enkelt Bladet
Kanaler 5 Ch
Specifikationer
 • Flyets Mål : 421 x 421 x 200 mm
 • Diagonal afstand mellem to Motor Centre : 410mm
 • Propeller : 8inch
 • Aircraft Vægt: 430 g (uden batteri, modtager og Payload )
 • startvægt : 610g (med batteri, modtager og nyttelast)
 • maksimal nyttelast : 380g
 • Fly Afstand: Indenfor synligt område (anbefalet)
 • Flyve Tid: 18-25mins
 • Maximum Vind Resistanse: 4 Klasse
 • Cover : Aluminium Alloy & PVC
 • Arm Bredde : glasfiber
 • Landings Gear : Aluminium Alloy, glasfiber og gummi
 • Børsteløs Motor : C2208 KV900 Out - runner
 • Propeller : Plastik Composites
 • Børsteløs ESC : 2-3 sekunder 12A High Speed ??ESC
 • FC System : Inertial Højde Selv- stabiliseringssystem
Funktioner
 • Let karosseri og ramme parret med fire børsteløse motorer giver mulighed for en anstændig nyttelast
 • Højde hold til at hjælpe med stabil flyvning
 • Den billigste dron i sin størrelse og nyttelast
 • Bruger standard 8a & 8b blade , som er almindelige hos en anstændig hobby butik
 • GPS-position holder og vend hjem funktionalitet
 • Automatisk start og landing !
 • fast punkt svævende (GPS hold)
 • vend hjem funktionalitet
 • Automatisk landing ved lav spænding - flyve retning stadig kan styres af pilot & lavspænding fastsættes af pilot
 • Lavet af høj kvalitets plast og metal materialer
 • Høj ydeevne FC System giver stabiliseret flyvning
 • 8 " propeller og fire effektive disc børsteløse motorer
 • Hver model er testet på fabrikken og derefter teste fløjet til sikre GPS og flyvekontrol fungerer korrekt.
Nødvendigt til brug
 • Very Minor Assembly Required
 • 6 Channel Transmitter & Receiver
 • Hobby Grade Battery For Model

Q&A

Questions:

There are no product questions yet.

Ask Your Question

* Skal udfyldes

Parts & Upgrades

Leverings Oplysninger

LEVERINGSOPLYSNINGER

Leveringsomkostninger og tid vil afhænge af størrelsen af de bestilte varer

RESERVEDELE

De vil tage mellem 2-5 arbejdsdage. Omkostningerne afhænger af antallet af dele og størrelsen.

Germany: €3.70 - €7.40
Spain: €7.40 - €13.30
France: €7.40 - €11.80
Ireland: €7.40 - €8.90
Italy: €7.40 - €13.30
Netherlands: €5.95 - €8.99
Portugal: €7.40 - €10.30
Denmark: 42kr. - 72kr.
Sweden: 52.80kr - 105.60kr

NORMAL STØRRELSE MODELLER

Dette omfatter ikke meget store genstande såsom el-cykler, store scootere og quad Bikes. Levering vil tage 2-5 arbejdsdage.

Germany: €7.40
Spain: €9.99
France: €8.99
Ireland: €7.40
Italy: €9.99
Netherlands: €8.99
Portugal: €9.99
Denmark: 72kr.
Sweden: 105.60kr

MEGET STORE GENSTANDE

Meget store genstande såsom el-cykler, store scootere og quad Bikes. Levering vil tage 2-5 arbejdsdage.

Germany: €49.90
Spain: €49.90
France: €49.90
Ireland: €49.90
Italy: €49.90
Netherlands: €49.90
Portugal: €49.90
Denmark: 499kr.
Sweden: 499kr.

Du kan også lide...

Vær den første til at gennemse dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer