Tillykke 10th Anniversary !

Ja , har du lige læste rigtigt . Lad os bare tænke over det et øjeblik . Det er et årti med RC salg og support eller for at sætte det ind i noget mere fordøjeligt , det er mere end 87 tusind timer og en utrolig mængde af te og kaffe og en god par tønder midnat olie !

Vi fejrer vores 10th Anniversary og vi ønsker at udvide vores tak til alle vores privatkunder og virksomheder om igangværende relationer , engagement, støtte og tillid , du har vist os !

Nitrotek blev grundlagt i april 2004 , så de Nitrotek grundlæggerne et hul i markedet for hobby og blev den første online detailhandel selskab til at indføre modeller af høj kvalitet til en overkommelig pris i Europa. Når en dyr hobby Nitrotek har gjort den tilgængelig for alle budgetter , som er grunden til vi har opnået et årti med vækst med uovertruffen kundetilfredshed

Efter at have haft endnu et år i denne branche , vi er ivrige efter at fortsætte med at udvikle vores produkter og serviceydelser. Vi ser på måder at forbedre vores kunders shopping oplevelse , samtidig med at opretholde den høje standard vores kunder er kommet til at forvente fra os.

Vi har netop lanceret vores nye hjemmeside i fest, som vi håber, du vil elske så meget, som vi gør

Nitrotek er blevet velsignet med 10 år i branchen , og vi kommer til at fejre hele året !
Vi er glade for at fejre både de sidste 10 år og ser frem til vores næste 10 år i branchen .

Tak igen til vores detailkunder og erhvervsdrivende, der har støttet os undervejs .... Du gør dette selskab speciel!

Så alt hvad der er tilbage at gøre, er at fejre !

 

Nitrotek - Om os

Nitrotek er en af verdens bedste online forhandlere af radiostyrede modeller, herunder rc fly, rc kampvogne, rc biler, rc både og fjernstyrede helikoptere, powered by nitro eller elmotorer.

Vi har eksklusive aftaler med producenter for mange af de modeller, vi sælger , og det betyder, at vi kan videregive de discount priser, vores mål er, at du ikke kunne finde en bedre model for prisfastsættelse, der er tilgængelig på vores hjemmeside .

Vores modeller er produceret i en moderne fabrik med de nyeste designs og teknikker. Køb med tillid fra en af de mest etablerede sælger nitro modeller på Internettet! Med mange års erfaring og tusindvis af tilfredse købere, Nitrotek er din sikreste og mest pålidelige kilde til radiostyrede biler og modeller på nettet !

Med vores 90 dages garanti , kan du købe vores modeller med den største tillid . Vores høje kvalitet modeller er afprøvet og testet og har fået fremragende anmeldelser og feedback fra kunderne . Sammenlign os med andre, og du vil se, hvor gode vores produkter er .

Vi forsøger og lager dele til de fleste af model til rådighed online fra vores hjemmeside, så du bør aldrig stå tilbage med en model, der ikke kører.

Support:
Vores supportmedarbejdere har kørt modeller i mange år , og vi har mere kombineret RC bil erfaring end mange andre rc model sælgere på internettet. I modsætning til mange internet model butikker , vi har en dedikeret ordrelinie bemandet med folk, der så race deres biler hver weekend , ud over dette har vi en mulighed for en online support system, som du kan få adgang til 24 timer i døgnet 365 dage om året . Dette online kan du få adgang til vores videnbase , der kan downloades artikler og manualer , og et væld af andre værktøjer til at hjælpe dig, når du sidder fast . Hvis du ikke kan besvare dit spørgsmål ved hjælp af disse værktøjer, kan du e-mail , og vi tilstræber at besvare inden 24 timer i løbet af arbejdsugen . Selv hvis vi siger 24 timer, vi sigter mod at reagere meget hurtigere end det