Retur

Hvis en eller anden grund har brug for at vende tilbage til et emne skal du først læse nedenstående vigtige oplysninger:

Forbrugerbeskyttelse (fjernsalg) Regulations 2000 giver dig en fortrydelsesret på 7 arbejdsdage fra levering af varerne. Hvis du har skrevet til at annullere inden for dette tidsrum, kan du bruge vores RMA-system (som beskrevet nederst på denne side) for at returnere en vare i henhold til forordningerne. For yderligere information se venligst vores vigtigste vilkår på http://www.nitrotek.dk/information/terms.html - gå til overskriften » 7 dages pengene tilbage garanti . '

Hvis du ønsker at returnere en vare, fordi du tror, at det at være defekt, kan du læse vores vigtigste vilkår på http://www.nitrotek.dk/information/terms.html  - gå til overskriften » 6 måneders garanti 'og' Returning varer «. Læs også følgende

En  masse af de produkter, vi sælger, er ordentlig hobby modeller, og det er normalt for begyndere til tider kæmpe, når du bruger den første gang, og derfor tror, der kan være et problem med produktet. Med lidt hjælp og rådgivning en masse begyndere, der troede, de kan have et problem faktisk finde de bare gør en simpel fejl, og at deres model er i perfekt stand.

Hvis du returnerer på grund af et teknisk problem skal du sikre, at du først har læst gennem vores vidensbase  , og hvis det ikke hjælper, at du har rejst en billet til rådgivning gennem  supportcenter  til at sørge for, at der ikke er en simpel løsning på dit problem . Du skal anskaffe et afkast nummer ved at følge vejledningen nederst på denne side, før returnering noget til os eller ellers afkastet vil automatisk blive afvist.

Hvis efter at kontakte os, at du stadig nødt til at returnere din vare skal du følge de relevante oplysninger nedenfor.

1. For kunder, der har oprettet en konto VED BESTILLING -. Blot logge ind på din konto og derefter klikke på "returvarer" på menuen til venstre. Du vil derefter være i stand til at vælge det produkt, du ønsker at vende tilbage og få afkast nummer.

2 TIL KUNDER UDEN EN KONTO -. Venligst KLIK HER og følg vejledningen for at obtian dit afkast nummer.