Nitrotek Engros Konti

Hvorfor købe dit lager fra Nitrotek ?

Nitrotek er en af de største grossister af radiostyrede modeller. Vi køber direkte fra producenter i store mængder for at sikre de lavest mulige priser .

Vi er altid på udkig efter butikker og etablerede online virksomheder til at sælge vores produkter. Så hvorfor skulle nogen forhandler ønsker at købe fra os ?

1. . Vi tilbyder simpelthen de bedste marginer i markedet for vores erhvervskunder . Dette alene burde være nok for enhver detailhandler at blive forhandler .

2. . Vores detailpriser er blandt de billigste, tilgængelige, hvis ikke den billigste, priser. Det betyder, at du vil sælge flere modeller samtidig stille større marginer !

3. . Lavt levering omkostninger .

4. . Fuld dele backup.

5. . Modsætning til de fleste distributører vi ikke opkræve ekstra tillæg for kreditkortbetalinger.

 

Markedsplads Partnere / Dropshipping

Ebay Logo Amazon Logo

Vi søger at partner med et lille antal markedsplads re-sælgere. Vi kan linke til de fleste vigtigste markedspladser, ikke bare eBay og Amazon. Vi vil linke vores system direkte til din markedsplads sælger butik, så alle produkter er automatisk opført og eventuelle ordrer er automatisk importeret. Når du får en ordre, leverer vi direkte til din kunde. Dette vil spare en masse arbejde for partnere, der ikke behøver at bekymre sig om en liste over alle de produkter, ikke behøver at spilde tid re-keying ordrer og ikke behøver at bekymre sig om at holde lagerbeholdninger op til dato. Vi søger kun at arbejde med et lille antal re-sælgere på hvert marked i hvert land.

HVIS DU ER INTERESSERET VENLIGST KLIK HER OG UDFYLD FORMULAREN.

Vores mærker

Nitrotek distribuere produkter fra mange forskellige fabrikker alle omhyggeligt udvalgt for deres fantastiske produkter , konkurrencedygtige priser og god kvalitet.

 

Radiostyrede biler

 

Biy Toys er designet af og eksklusiv til Nitrotek Worldwide. Disse er nitro og elektriske radiostyrede model kits , at kunden gør selv. Ligesom Meccano men faktisk sjovt at lege med når du er færdig ! Hvad gør disse kits forskellige til noget andet på markedet er, at absolut alt nødvendig for at opbygge dem, er inkluderet i boksen , selv de værktøjer , olie og fedt. Vi sælger disse til butikker, men også til skoler og gymnasier , som de er uddannelsesmæssige samt sjov.
Acme Racing er en af de længst etablerede radiostyret bil fabrikker i Kina , der tilbyder fremragende værdi for pengene . Sortimentet er meget stor , herunder modeller fra 1/16th skala til 1/5th skala i både elektriske og nitro versioner. Deres 1/10th og 1/16th modeller er perfekte til entry level sjov og med deres nye 1/8-del sortiment de med succes har flyttet ind i mellemliggende / avanceret marked og samtidig bibeholde de laveste priser.
HSP eller HiSpeed er et hurtigt voksende fabrik, der nu er blevet en markedsleder. Deres sortiment vokser hele tiden, og omfatter nu hele spektret af elektriske og nitro biler. HSP modeller er fremragende kvalitet og de har også en fremragende design team arbejder på deres realistiske krop skaller. HSP s 1/10th serien er en af vores bedste sælgere.
FS Racing er en stor fabrik, der fremstiller et komplet sortiment af RTR radiostyrede biler . De er bedst kendt for deres etablerede sortiment af 1/10th elbiler , men er altid at tilføje nye produkter til deres porfolio . FS modeller er fremragende værdi for pengene med en masse spec for dine penge.
ShengQi eller SQ for korte , fremstilling 1/5th skala benzin radiostyrede buggies og lastbiler. Disse modeller køre på en blanding af blyfri benzin og 2 takts olie, som er meget bekvemt for kunderne gør modellerne meget populære. SQ fremstille deres egne motorer i hus betyder at de kan tilbyde modellerne meget billigere end andre fabrikker , der skal købe de motorer , mange af de fra SQ ! Resultatet er , at SQ modeller er omkring halvdelen af prisen på andre identisk spec'd version.

 

Radiostyrede helikoptere

 

Walkera er en af de største radiostyret helikopter producenter i verden . De tilbyder et komplet sortiment af hobby klasse helikoptere fra begynderniveau til ekspert. Helikopterne ser fantastisk og elektronikken er top notch gøre helikopterne flyve meget godt. De er altid fører an i ny rc helikopter teknologi og altid bringe nye og spændende modeller.
Skyartec specialisere sig i en enkelt klinge hobby klasse helikoptere. Helikopterne er meget godt spec'd til prisen med mange aluminium og carbon komponenter, der anvendes , hvis andre producenter ville bruge plast. De Skyartec helikoptere er stor for kunder, der har haft et stykke legetøj 3ch eller 4-kanals helikopter og søger nu at tage hobby lidt længere . Alle helikoptere kommer komplet med undervisningsmateriale og flysimulatorer gør dem meget populære.
CopterX er på den øverste ende af markedet har specialiseret sig i toppen af rækken helikoptere til avancerede piloter. Helikopterne er udformet fra carbon og aluminium , der viser off deres CNC færdigheder næsten som et stykke kunst. Mange af delene er kompatible med Align T-Rex selvom CopterX sælger for omkring halv pris!

 

Radiostyrede flyvemaskiner og dyser

 

Vores indgang til mellemniveau fly kommer fra Dynam RC . Der er en masse af plane producenter i Kina, men ikke mange gode. Den Dynam kvalitet er langt overlegen i forhold til andre producenter , og de har opbygget et ry for høj kvalitet billige fly. Deres Sne Bird og EZ Hawk range imødekomme til begyndere, og gøre at lære at flyve let, mens deres omfang og sport fly er det naturlige skridt op . Dynam fremstille deres egne høje kvalitet radioudstyr , der holder omkostningerne nede og samtidig sikre en høj kvalitet. Dynam modeller sælges til andre fabrikker , der re-brande dem og sælge dem for mere, men vi give vores kunder mulighed for at købe dem fra de faktiske sande producenter til en lavere pris.
Starmax er markedsledere i radiostyrede jetfly. Deres meget detaljerede og realistiske udseende gør dem meget populære , og deres store sortiment betyder, at der er noget for alle. Starmax har for nylig også begyndt at fremstille store propelfly ved hjælp af den samme kvalitet og detaljer , at de brugte på deres jetfly.

 

Radiostyrede tanke

 

Heng Long har det største udvalg af rc kampvogne og er nu en af de mest kendte mærker. Deres 1/16th område er særligt populære, da de har bygget i røg generatorer og sjove lydeffekter. Deres tanke er fås i flere konfigurationer med en pris , der passer til alle budgetter. Nitrotek har det største udvalg af Heng Long tanke.
Brand nye på markedet er Tai Gen tanke. Disse tanke ser fantastisk og er færdig med en speciel realistisk maling job . Tankene er stærkt opgraderet med metaldele , der anvendes overalt, og de ser så godt som en støbt model. Nitrotek er en af de første i verden til at lagerføre Tai Gen kampvogne , og de har vist sig at være meget populære . Vi er sikre på Tai Gen vil være markedslederne i en meget kort tid.

 

Radio kontrollerede både, legetøj , tilbehør osv.

 

Ovenstående liste giver de vigtigste mærker , vi beskæftiger os med, men vi har også distribuere produkter fra mange andre mindre fabrikker og tilbyder et komplet udvalg af radiostyrede produkter og tilbehør . For vores fulde aktuelle liste komme i kontakt og vi vil sende dig detaljerne.

 

 

Sådan Open Trade konto

Åbning af en handel konto er nemt. Simpelthen email ( [email protected] ) ; eller ring (36959909) med dit firmanavn, adresse og detaljer til os, og vi vil sende dig en handel pakke . Når du har modtaget handel pack underskrive og returnere handelsaftalen til os, og det er det. Du vil derefter blive givet dit kontonummer og være i stand til at placere ordrer lige væk.