Nitrotek Engroskonti

Hvorfor købe dit lager fra Nitrotek?

Nitrotek er en af de største britiske grossister og producenter af radiostyrede modeller, mikroscootere, mikroquadcykler og elektriske cykler.

Vi er altid på udkig efter butikker og etablerede online virksomheder til at sælge vores produkter. Så hvorfor skulle nogen detailhandler ønsker at købe fra os?

1. Vi tilbyder simpelthen de bedste margener på markedet til vores erhvervskunder.

2. Vores detailpriser er blandt de billigste, hvis ikke de billigste, priser til rådighed. Det betyder, at du vil sælge flere modeller, mens du stadig gør større margener.

3. Levering næste arbejdsdag (for ordrer modtaget før middag. Meget store ting kan tage en ekstra 1-2 dage).

4. Fuld dele backup.

5. I modsætning til de fleste distributører opkræver vi ikke ekstra tillæg for kreditkortbetalinger.

6. Vi giver nem online bestilling.

7. Vi kan dropship direkte til dine kunder.

8. Vi kan levere produktfeeds på flere sprog til upload til dit website eller din markedsplads. Du får adgang, når du tiltræder: http://www.nitrotek.dk/trade-feeds/trade-feeds.html

9. Alle produkter har EAT'er til notering på markedspladser.

Bemærk venligst, at betaling af engrosordrer på elektroniske varer skal ske via Skrill Digital Wallet eller bankoverførsel. Du kan åbne en gratis konto ved at klikke her: https://account.skrill.com/signup?rid=18078838 

Markedspladspartnere / Dropshipping

Ebay Logo Amazon Logo

Vi søger at samarbejde med et lille antal markedsplads re-sælgere, ikke bare ebay UK og Amazon UK. Der er hundredvis af markedspladser i Europa, og vores produkter er ikke opført på mange af dem. Vi er især interesseret i at arbejde med folk, der ønsker at sælge på ebay og Amazon International markedspladser og de andre alternative europæiske markedspladser.

Sådan åbner du en engros /dropship konto

Det er nemt at åbne en handelskonto. Du skal blot udfylde ansøgningsskemaet nedenfor med dine oplysninger. Du vil derefter få dine login-oplysninger og være i stand til at afgive ordrer med det samme. Bemærk venligst, at det ikke giver mening for os at have mange forhandlere, der sælger på de samme markedspladser. Hvis du er en ny sælger, vil vi foreslå at se på andre markedspladser uden konkurrence end blot ønsker at liste på for eksempel ebay UK. Dette ville være en langt mere interessant forslag. Hvis du er en ny sælger og ønsker at sælge på en markedsplads, vi allerede har et par sælgere på så mest sandsynligt din ansøgning vil ikke gå igennem.

https://www.nitrotek.dk/information/trade/marketplace-partners.html

 

Vores mærker

Nitrotek distribuere produkter fra mange forskellige fabrikker alle omhyggeligt udvalgt for deres fantastiske produkter , konkurrencedygtige priser og god kvalitet.

 

Radiostyrede biler

 

Biy Toys er designet af og eksklusiv til Nitrotek Worldwide. Disse er nitro og elektriske radiostyrede model kits , at kunden gør selv. Ligesom Meccano men faktisk sjovt at lege med når du er færdig ! Hvad gør disse kits forskellige til noget andet på markedet er, at absolut alt nødvendig for at opbygge dem, er inkluderet i boksen , selv de værktøjer , olie og fedt. Vi sælger disse til butikker, men også til skoler og gymnasier , som de er uddannelsesmæssige samt sjov.
Acme Racing er en af de længst etablerede radiostyret bil fabrikker i Kina , der tilbyder fremragende værdi for pengene . Sortimentet er meget stor , herunder modeller fra 1/16th skala til 1/5th skala i både elektriske og nitro versioner. Deres 1/10th og 1/16th modeller er perfekte til entry level sjov og med deres nye 1/8-del sortiment de med succes har flyttet ind i mellemliggende / avanceret marked og samtidig bibeholde de laveste priser.
HSP eller HiSpeed er et hurtigt voksende fabrik, der nu er blevet en markedsleder. Deres sortiment vokser hele tiden, og omfatter nu hele spektret af elektriske og nitro biler. HSP modeller er fremragende kvalitet og de har også en fremragende design team arbejder på deres realistiske krop skaller. HSP s 1/10th serien er en af vores bedste sælgere.
FS Racing er en stor fabrik, der fremstiller et komplet sortiment af RTR radiostyrede biler . De er bedst kendt for deres etablerede sortiment af 1/10th elbiler , men er altid at tilføje nye produkter til deres porfolio . FS modeller er fremragende værdi for pengene med en masse spec for dine penge.
ShengQi eller SQ for korte , fremstilling 1/5th skala benzin radiostyrede buggies og lastbiler. Disse modeller køre på en blanding af blyfri benzin og 2 takts olie, som er meget bekvemt for kunderne gør modellerne meget populære. SQ fremstille deres egne motorer i hus betyder at de kan tilbyde modellerne meget billigere end andre fabrikker , der skal købe de motorer , mange af de fra SQ ! Resultatet er , at SQ modeller er omkring halvdelen af prisen på andre identisk spec'd version.

 

Radiostyrede helikoptere

 

Walkera er en af de største radiostyret helikopter producenter i verden . De tilbyder et komplet sortiment af hobby klasse helikoptere fra begynderniveau til ekspert. Helikopterne ser fantastisk og elektronikken er top notch gøre helikopterne flyve meget godt. De er altid fører an i ny rc helikopter teknologi og altid bringe nye og spændende modeller.
Skyartec specialisere sig i en enkelt klinge hobby klasse helikoptere. Helikopterne er meget godt spec'd til prisen med mange aluminium og carbon komponenter, der anvendes , hvis andre producenter ville bruge plast. De Skyartec helikoptere er stor for kunder, der har haft et stykke legetøj 3ch eller 4-kanals helikopter og søger nu at tage hobby lidt længere . Alle helikoptere kommer komplet med undervisningsmateriale og flysimulatorer gør dem meget populære.
CopterX er på den øverste ende af markedet har specialiseret sig i toppen af rækken helikoptere til avancerede piloter. Helikopterne er udformet fra carbon og aluminium , der viser off deres CNC færdigheder næsten som et stykke kunst. Mange af delene er kompatible med Align T-Rex selvom CopterX sælger for omkring halv pris!

 

Radiostyrede flyvemaskiner og dyser

 

Vores indgang til mellemniveau fly kommer fra Dynam RC . Der er en masse af plane producenter i Kina, men ikke mange gode. Den Dynam kvalitet er langt overlegen i forhold til andre producenter , og de har opbygget et ry for høj kvalitet billige fly. Deres Sne Bird og EZ Hawk range imødekomme til begyndere, og gøre at lære at flyve let, mens deres omfang og sport fly er det naturlige skridt op . Dynam fremstille deres egne høje kvalitet radioudstyr , der holder omkostningerne nede og samtidig sikre en høj kvalitet. Dynam modeller sælges til andre fabrikker , der re-brande dem og sælge dem for mere, men vi give vores kunder mulighed for at købe dem fra de faktiske sande producenter til en lavere pris.
Starmax er markedsledere i radiostyrede jetfly. Deres meget detaljerede og realistiske udseende gør dem meget populære , og deres store sortiment betyder, at der er noget for alle. Starmax har for nylig også begyndt at fremstille store propelfly ved hjælp af den samme kvalitet og detaljer , at de brugte på deres jetfly.

 

Radiostyrede tanke

 

Heng Long har det største udvalg af rc kampvogne og er nu en af de mest kendte mærker. Deres 1/16th område er særligt populære, da de har bygget i røg generatorer og sjove lydeffekter. Deres tanke er fås i flere konfigurationer med en pris , der passer til alle budgetter. Nitrotek har det største udvalg af Heng Long tanke.
Brand nye på markedet er Tai Gen tanke. Disse tanke ser fantastisk og er færdig med en speciel realistisk maling job . Tankene er stærkt opgraderet med metaldele , der anvendes overalt, og de ser så godt som en støbt model. Nitrotek er en af de første i verden til at lagerføre Tai Gen kampvogne , og de har vist sig at være meget populære . Vi er sikre på Tai Gen vil være markedslederne i en meget kort tid.

 

Radio kontrollerede både, legetøj , tilbehør osv.

 

Ovenstående liste giver de vigtigste mærker , vi beskæftiger os med, men vi har også distribuere produkter fra mange andre mindre fabrikker og tilbyder et komplet udvalg af radiostyrede produkter og tilbehør . For vores fulde aktuelle liste komme i kontakt og vi vil sende dig detaljerne.

 

 

Sådan åbnes handelskonto

Udfyld denne formular for at åbne din handelskonto: https://www.nitrotek.dk/information/trade/marketplace-partners.html