Affiliate program Nitrotek

 

Affiliate banner

Klik for at deltage i affiliate program i dag og tjen 10% Nitrotek værdien af hvert salg!

Lidt om os ..

Vi er nummer et site for de nyeste radiostyrede modeller på discount priser. Vi har et bredt udvalg af radiostyrede biler, helikoptere, kampvogne og fly til alle aldre og niveauer af erfaring. Det er de modeller, der er passende rc efterspørgsel efter produkter med en høj konverteringsfrekvens. Mange af elementerne er unikke for os og ikke kan købes i kædebutikker og på gaden. Vores priser er blandt de billigste på nettet. Ved at åbne en affiliate konto hos Nitrotek vil du være i stand til at tjene en provision på salg. .

Vores service

Holdet består af ryttere og entusiaster Nitrotek radiostyrede model. Vores supportmedarbejdere har brugt radiostyrede modeller, siden de var børn, og deltager jævnligt i arrangementer og nationale løb. Vi er i stand til at tilbyde kunderne de bedste tips til at vælge en model af eftersalgsservice på, hvordan du bruger og vedligeholder deres modeller. Vi har også vores egen servicecenter giver os mulighed for at yde kundeservice .

Oplysninger fra Kommissionen

Når en ordre er afgivet af en kunde, der er nævnt fra provisionssats din affiliate / over gennemsnittet 10% af den samlede værdi af linket salget er anvendt til din konto. Betaling sker til dig hver måned af Paypal, indtil din saldo er større end 447 DEK. Hvis din saldo er mindre end 447 DEK vil blive udskudt til næste måned, indtil den når 447 DEK. Længden af cookie for programmet er 30 dage. Med radiostyrede modeller, vi sælger mange nybegyndere hænger deres model, mens de lærer at bruge. Vores gentage virksomhed er meget høj, at vi også sælge alle de reservedele, som kunderne skulle sat deres modeller. Dette vil give dig større indtjeningspotentiale for måling af gentagelse !

affiliate banner 2
Klik for at deltage i affiliate program i dag Nitrotek

Værktøjer til at hjælpe dig med at markedsføre Nitrotek

Når du har ansøgt og er blevet godkendt på programmet, vil du være i stand til at få adgang til links sektionen. Du vil finde: - Nitrotek Logos - Banner kreative i forskellige størrelser - Links / Link til salgsfremmende sider - kupon kode (hvis tilgængelig) - En strømforsyning (fås i xml eller csv ..), som indeholder alle de produkter over tid . Du kan bruge magt på listen for hvert produkt på din hjemmeside, herunder fotografier, en fuldstændig beskrivelse og prissætning detaljer. Hvert produkt links direkte til den side på Nitrotek site. Hvis du har brug for hjælp til dette, eller har skræddersyede krav bedes du kontakte os!

Program regler

Nøgleord politik

Nitrotek tillader ikke datterselskaber til at byde på helt vilkår eller tilknyttet licenseret til brug i en webadresse i nogen PPC-annoncering. Dette omfatter stavefejl mærke. Fundet alle forretningsmæssigt forbundne virksomheder, der skal fjernes fra programmet.

Dette omfatter (men er ikke begrænset til) følgende vilkår:. Nitrotek.com Nitrotek. dk Nitrotek

Venligst tilføje disse søgeord / sætninger til din liste over negative søgeord for at forhindre dine annoncer i fejl.

E-mail-politik:

Du har ikke tilladelse til at sende uopfordrede ("spam") e-mail inden for affiliate program.

Følgende koder:

Nitrotek undertiden oprette særlige kupon koder for affilierede at fremme. Detaljer vil blive sendt til vores datterselskaber og registreres også kommet på banen forfremmelse.

Hvis du har en rabatkode online, som du ikke bør have nogen vildledende kopi synes der er koder, hvor de ikke eksisterer.  Vi er glade for dig at inkludere særlige tilbud, men ordlyden af knap kopiere og du give direkte kunder til hjemmesiden skal være klar.

Klik for at deltage i affiliate program i dag og tjen 10% Nitrotek værdien af hvert salg!

Eksisterende søsterselskaber kan klikke her for at få adgang til deres konto

================================================== ======= 
Hvis du har spørgsmål til alle om dette program så kontakt os

================================================== =======