1:16

1:16 fjernstyrede tanks er de bedste. De har to store motorer, en til at styre hvert spor at give dem mere moment til at tackle det hårdeste terræn. Batteriet er også større og har en standard Tamiya type klip som nemt kan opgraderes. BB pistolen er mere kraftfuld end på de mindre modeller og derfor i stand til at skyde længere. Du har fuld kontrol med en pind på transmitteren som styrer bevægelse af tanken og den anden styrer bevægelsen af ??tårnet.
Bedste sælgere
Sorter stigende

Tabel Liste

30 pr side

16 Varer(r)

 1. SALE
  1/16 Tiger I Fjernstyret Tank med Røg og Lyd

  1/16 Tiger I Fjernstyret Tank med Røg og Lyd

  1.000,00 kr

  1.090,00 kr

  ON PRE-ORDER. DUE JAN 20TH
  Tiger jeg var en tysk tung kampvogn, der anvendes i anden verdenskrig, produceret fra slutningen af 1942 som et svar på udfordringen med at stå over for den uventet formidable sovjetiske panser stødt under Operation Barbarossa. Denne RC tank replika har en meget detaljeret finish, der tilføjer til realismen, det brande BBs og er den opgraderede version med en indbygget i ægte røg generator og lydeffekter. Andre funktioner omfatter en infrarød kampsystem (for infrarøde kampe mod andre Heng lange tanke), justerbar spor spændinger og metal rock arm.

  dette er den helt nye opgraderede 2.4 GHz version. 2,4 GHz er mere stabilt og giver bedre rækkevidde samt tillader brug af flere modeller i samme område uden indblanding.
 2. SALE
  1/16-del M4A3 Sherman Fjernstyret Tank med røg og lyd

  1/16-del M4A3 Sherman Fjernstyret Tank med røg og lyd

  1.070,00 kr

  1.270,00 kr

  Sherman er den nyeste RC tank fra Heng Long. Dette er en høj spec version med arbejder røg generator, lydeffekter og BB fyring tårn. Denne berømte World War 2 allierede USA tank er en fantastisk tilføjelse til Heng Long Collection. Andre funktioner omfatter en infrarød kampsystem (for infrarøde kampe mod andre Heng lange tanke), realistiske arbejdsspor og skydning rekyl handling.

  dette er den helt nye opgraderede 2.4 GHz version. 2,4 GHz er mere stabilt og giver bedre rækkevidde samt tillader brug af flere modeller i samme område uden indblanding.
 3. SALE
  1/16 Bulldog M41A3 Røg Radiostyret Tank

  1/16 Bulldog M41A3 Røg Radiostyret Tank

  855,36 kr

  880,00 kr

  M41 Bulldog var en amerikansk let kampvogn bygget til at erstatte M24 Chaffee. Det var en adræt, godt bevæbnede tank. Disse radiostyrede tanks har alle funktionerne i toppen af rækken af kampvogne såsom lyd (f.eks. kanon og start op), røg generator, BB affyring og de ser også godt ud med detaljerede udseende og sans for detaljer.
 4. SALE
  1/16 German Leopard II A6 BB affyrings Radiostyret Tank med røg og lyd - 2.4GHz Version

  1/16 German Leopard II A6 BB affyrings Radiostyret Tank med røg og lyd - 2.4GHz Version

  1.306,13 kr

  1.430,00 kr

  Dette er en 1/16 skala, radiostyret model af den tyske Leopard II A6 tank. Den har alle de nye 2.4GHz radiosystem. Dette radio sæt har mange fordele i forhold til standard FM, som længere rækkevidde, forbedret pålidelighed og præcision og evnen til at bruge flere modeller i det samme område uden at skulle bruge forskellige frekvens radio sæt. Den radiostyrede tank er fuldt funktionel, tårnet roterer og kanonen bevæger sig op og ned. Tanken bevæger sig i alle retninger med sporene bevæger sig uafhængigt ligesom en rigtig tank. Der er et realistisk bæresystem med korrekt kæde spor for at komme over de hårdeste forhindringer. Den er færdiggjort perfekt med en realistisk commander figur.
 5. SALE
  1/16 M1A2 Abrams Radiostyret BB Tank med røg og lyd - 2.4GHz - Metal Opgraderet Pro Version

  1/16 M1A2 Abrams Radiostyret BB Tank med røg og lyd - 2.4GHz - Metal Opgraderet Pro Version

  2.008,00 kr

  2.370,00 kr

  Dette er den opgraderede pro version af Heng lang M1A2 Abrams radiostyret tank. Den pro version har alle karakteristika i standard version og desuden en opgraderet realistisk metal spor, metal gearkasse, metal tandhjul og metal Stjernehjulsforing hjul som gør den mere robust, pålidelig og tilføjer til realisme af tanken. Standardfunktionerne omfatter realistisk tank lydgenerator, kraftig BB pistol med rekyl og lydeffekter på ilden, LED blinkende maskingevær plus en cool røg maskine. Tårnet roterer 320 grader og pistolen har en højde på 20 grader. Tanken leveres med en avanceret 2,4 GHz radio sæt, der giver dig en længere rækkevidde, forbedret pålidelighed og evnen til at bruge flere modeller i det samme område uden at skullebruge forskellige frekvens radio sæt. Fra senderen har du fuld kontrol over både tank bevægelse og alle de ekstra funktioner.
 6. SALE
  1/16 M1A2 Abrams Radiostyret Tank med røg, lyd og BB kanon - 2.4GHz Version

  1/16 M1A2 Abrams Radiostyret Tank med røg, lyd og BB kanon - 2.4GHz Version

  1.150,00 kr

  1.500,00 kr

  Denne 1/16 skala radiostyret model er en anden topmodel af radiostyrede tank fra Henglænge. En replika af M1A2 Abrams, denne slående sand farvet tank har mange fantastiske funktioner herunder realistisk lyd generator, BB pistol, spore rekyl på ilden, LED-lys blinker maskingevær plus en awesome røg simulator! Tårnet roterer 320 grader og har en højde på 20 grader, hvilket svarer til et spændende stykke udstyr. Tanken leveres med en avanceret 2,4 GHz radio sæt. Samt kontrol over bevægelsen af tanken og affyring kan du også starte din tanks motor og styre dens røg og lyd generator. 2,4 GHz radioudstyret giver dig en længere rækkevidde, forbedret pålidelighed, nøjagtighed og evnen til at bruge flere modeller i det samme område uden at skulle bruge forskellige frekvens radio sæt.
 7. SALE
  Bulldog RC tank med røg og lyd - metal opgradere pro version

  Bulldog RC tank med røg og lyd - metal opgradere pro version

  1.213,59 kr

  1.539,00 kr

  Den Bulldog er en top af rækken RC tanken fra Heng Long og er næsten 2 fod i længden! Denne tank er fuldt funktionel med multi-retningsbestemt kørsel (og det er hurtigt!), 360 graders tårn drejning og tønden hæver og sænker. Denne tank har en BB pistol, der skyder standard 6mm BBs og en kapacitet på 40 piller. Og som om det ikke var nok det er den opgraderede pro version med arbejde røg generator lydeffekter og nogle centrale opgraderede metaldele, herunder metal spor gør dette til en hårdere og mere pålidelig tank.
 8. SALE
  1/16th M4A3 sherman RC tank med røg, lyd og BB - metal opgradere pro version

  1/16th M4A3 sherman RC tank med røg, lyd og BB - metal opgradere pro version

  1.620,00 kr

  1.820,00 kr

  Sherman er den nyeste radiostyrede tank fra Heng Long. Dette er den højeste spec version med arbejder røg generator, lydeffekter og BB fyring tårn. Og som om det ikke var nok, denne Pro version kommer opgraderet med metal gear sæt, metal spor, metal tandhjul hjul og metal tandhjulsbøsning hjul. Andre funktioner omfatter en infrarød kampsystem (for infrarøde kampe mod andre Heng lange tanke), en stærkere stål gearkasse og en skydning rekyl handling. Denne berømte World War 2 allierede USA tank er en fantastisk tilføjelse til Heng Long Collection.

  dette er den helt nye opgraderede 2.4 GHz version. 2.4 GHz er mere stabil og giver bedre rækkevidde samt tillader brug af flere modeller i samme område uden indblanding.
 9. SALE
  1:16 Britiske Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz

  1:16 Britiske Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz

  1.360,00 kr

  1.480,00 kr

  Dette er den nyeste RC tank fra Heng Long og denne gang er de gået moderne og britiske! Denne tank er en detaljeret kopi af Challenger 2 Main Battle Tank, der er i øjeblikket i drift med den britiske hær. Dette fyring version, der også kommer med røg generator og Sound generator modul. Tanken har også den nyeste 2,4 GHz radiosystem, der tillader flere tanke, der skal bruges på samme tid samt bedre rækkevidde og pålidelighed. Andre funktioner omfatter en infrarød kampsystem (for infrarøde kampe mod andre Heng lange tanke), realistiske arbejdsspor og skydning rekyl handling.
 10. SALE
  1:16 Britiske Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz - Pro Version

  1:16 Britiske Challenger 2 RC Tank - 2.4GHz - Pro Version

  2.080,00 kr

  2.340,00 kr

  Dette er den opgraderede Pro version af Heng Long Challenger 2 tank. Det er blevet opgraderet med stål gear, speciel håndmalet finish, metal tandhjuls hjul, metal tandhjul hjul og opgraderede metal spor.

  Dette er den nyeste RC tank fra Heng Long og denne gang er de gået moderne og britiske! Denne tank er en detaljeret kopi af Challenger 2 Main Battle Tank, der er i øjeblikket i drift med den britiske hær. Dette er den BB fyring version, der også kommer med en infrarød kampsystem (for infrarøde kampe mod andre Heng lange tanke), røg generator og Sound generator modul. Tanken har også den nyeste 2,4 GHz radiosystem, der tillader flere tanke, der skal bruges på samme tid samt bedre rækkevidde og pålidelighed.

 11. SALE
  1/16 M1A2 Abrams fyring RC Tank - Camouflage maling - Pro Version

  1/16 M1A2 Abrams fyring RC Tank - Camouflage maling - Pro Version

  2.008,00 kr

  2.370,00 kr

  Dette er den opgraderede pro camouflage version af Heng lang M1A2 Abrams RC tank. Den pro version har alle karakteristika i standard version og desuden har opgraderet realistisk metal spor, metal gearkasse, metal tandhjul og metal Stjernehjulsforing hjul, hvilket gør det mere robust og pålidelig. Denne nyeste version har også en camouflage malet finish, der tilføjer til realisme af modellen. Standardfunktionerne omfatter realistisk tank lydgenerator, kraftig BB pistol med rekyl og lydeffekter på ilden, LED blinkende maskingevær plus en cool røg maskine. Tårnet roterer 320 grader og pistolen har en højde på 20 grader. Tanken leveres med en avanceret 2,4 GHz radioanlæg, der giver dig en længere rækkevidde, forbedret pålidelighed og evnen til at bruge flere modeller i det samme område uden at skulle bruge forskellige frekvens radio sæt. Fra senderen har du fuld kontrol over både tank bevægelse og alle de ekstra funktioner.
 12. SALE
  1/16 M26 Pershing Snow Leopard fyring RC Tank - Pro Version

  1/16 M26 Pershing Snow Leopard fyring RC Tank - Pro Version

  1.230,00 kr

  1.574,99 kr

  Den M26 Pershing blev indført i de sidste faser af anden verdenskrig som efterfølgeren til M4 Sherman. Snow Leopard er næsten 2 feet i længden! Denne radiostyrede tank er fuldt funktionel med multi-directional kørsel (og det er hurtigt!), 320 graders tårn drejelig og tønde hæver og sænker. Det har en række næsten 50ft, 40 pellet kapacitet og ryger fra udstødningen. Denne pro version tilbyder alle funktionerne i standard modellen, med opgraderet metal gearkasse og metal spor og drivhjul, som tilføjer både sejhed og realisme af modellen.

  Dette er den helt nye opgraderede 2,4 Ghz version. 2,4 Ghz er mere stabil og giver bedre udvalg samt mulighed for anvendelse af flere modeller i det samme område uden indblanding.

 13. SALE
  1/16 M1A2 Abrams Radio kontrolleret Tank - Camo Version

  1/16 M1A2 Abrams Radio kontrolleret Tank - Camo Version

  1.340,00 kr

  1.500,00 kr

  Denne 1/16th skala radio kontrol model er en anden top af vifte RC tank fra Heng længe. En kopi af os-M1A2 Abrams, der har mange fantastiske funktioner herunder realistisk lyd generator, BB pistol, spore rekyl på ilden, LED lys blinkende maskingevær plus en awesome røg simulator! Tårnet roterer 320 grader og har en højde på 20 grader, hvilket svarer til et spændende stykke udstyr.

  Denne nyeste version kommer malet med en realistisk camouflage krop design, der tilføjer til realisme af modellen.

  Tanken leveres med en avanceret 2,4 GHz radioanlæg. Samt kontrollere bevægelsen tank og fyring du kan også starte din tank engine og styre den røg og lyd generator. 2,4 GHz radioudstyr giver dig en længere rækkevidde, forbedret pålidelighed, nøjagtighed og evnen til at bruge flere modeller i det samme område uden at skulle bruge forskellige frekvens radio sæt.

 14. SALE
  1:16 britiske Challenger 2 RC Tank - Pro udgave - Camo krop

  1:16 britiske Challenger 2 RC Tank - Pro udgave - Camo krop

  1.779,00 kr

  2.309,00 kr

  Dette er den opgraderede pro version af Heng lang Challenger 2 kampvognen. Det er blevet opgraderet med metal gearkasse, særlige camouflage maling finish, metal Stjernehjulsforing hjul, metal tandhjul hjul og opgraderet metal spor.

  Camouflage maling job ser fantastisk og tilføjer til realisme af modellen.

  Dette er den nyeste RC tank fra Heng lange og denne gang har de gået moderne og britiske! Denne tank er en detaljeret kopi af Challenger 2 vigtigste kamp tank, der er i øjeblikket i tjeneste i UK hær. Denne affyring version, som også kommer med røg generator og lydgenerator modul. Tanken har også den nyeste 2.4GHz radioanlæg, der giver mulighed for flere kampvogne skal anvendes på den samme tid samt bedre rækkevidde og pålidelighed.

 15. SALE
  1:16 britiske Challenger 2 RC Tank - Camo Version

  1:16 britiske Challenger 2 RC Tank - Camo Version

  1.499,00 kr

  1.574,99 kr

  Dette er den nyeste RC tank fra Heng lange og denne gang har de gået moderne og britiske! Denne tank er en detaljeret kopi af Challenger 2 vigtigste kamp tank, der er i øjeblikket i tjeneste i UK hær. Denne affyring version, som også kommer med røg generator og lydgenerator modul. Tanken har også den nyeste 2.4GHz radioanlæg, der giver mulighed for flere kampvogne skal anvendes på den samme tid samt bedre rækkevidde og pålidelighed. Denne opgraderede version kommer med en detaljeret camouflage krop design, der ser fantastisk ud og tilføjer til realisme.

 16. 1/16-del M26 Pershing Snow Leopard BB Fjernstyret Tanks

  1/16-del M26 Pershing Snow Leopard BB Fjernstyret Tanks

  649,00 kr
  M26 Pershing blev introduceret i slutningen af 2. Verdenskrig som efterfølgeren til M4 Sherman. Snow Leopard er næsten 2 fod I længden. Denne tank er fuld kontrolleret med adskellige kørsels retninger (og den er hurtig!), tårnet kan rotere 360 grader og kanonen kan hejses og sænkes. Den har en rækkevidde på næsten 50 fod, plads til 40 projektiler og røg fra udstødningen.
Bedste sælgere
Sorter stigende

Tabel Liste

30 pr side

16 Varer(r)