Fjernstyret Helikoptere

Fjernstyrede helikoptere er normalt defineret ved antallet af kanaler og størrelse. Generelt mindre antal kanaler og jo mindre helikopteren er, jo billigere vil den være. De mini / micro helikoptere er håndflade størrelse gør dem ideelle til indendørs sjov og de kan stadig bruges udendørs i rolige forhold. De koaksiale helikoptere har to counter roterende knive der gør dem meget lettere at flyve end de enkelt bladede, så de er perfekt for yngre piloter og begyndere. Den 4-kanals enkelt bladet er en fantastisk introduktion til en ordentlig fjernstyret flyvende helikopter og selvom den sværere at flyve er de mere givende når du først mestre dem. Endelig er der de 6-kanalede. Kontrollerne på en 6-kanals helikopter er den samme som en 4-kanals, de ekstra to kanaler justeres automatisk af helikopteren. Når du anvender gashåndtaget justeres vinklen af vingerne for at skabe mere løft og tillader helikopteren til at udføre stunts som inverteret flyvning og flyve i mere blæsevejr.
Bedste sælgere
Sorter stigende

Tabel Liste

30 pr side

7 Varer(r)

 1. SALE
  WL Toys V333 hovedløs tilstand 2.4G 6 akse RC quadcopter RTF med kamera

  WL Toys V333 hovedløs tilstand 2.4G 6 akse RC quadcopter RTF med kamera

  360,00 kr

  820,00 kr

  V333 er den opgraderede version af V262. Sammen med alle de fantastiske funktioner i V262, V333 kommer med den nye hovedløse compass funktion og også rejst landing skids giver mere frihøjde. Den hovedløse kompas mode gør flyver quadcopter meget nemmere og pænere som forklaret i detaljer nedenfor. Vi har også opgraderet vores V333 quadcopters med bygget i kameraer, der vil tillade dig at optage mens flyvende.
 2. SALE
  V950 6Ch 3D6G Flybarless RTF Radio styret Helikopter

  V950 6Ch 3D6G Flybarless RTF Radio styret Helikopter

  1.150,00 kr

  1.229,00 kr

  Denne enkelt klinge fuld seks kanals hobby grade RC helikopter er et godt valg for både avancerede og nybegynder piloter. For erfarne piloter kan helikopteren sættes i 3D-tilstand, der slukker for 6-aksens autopilot og giver dig fuld kontrol over avancerede fly og stunts. Begyndere kan bruge 6G-tilstanden til at lære at flyve ved hjælp af det automatiske stabiliseringssystem og derefter henvende sig til 3D-tilstand, når du er klar. V950 har en børsteløs motor og et stort 11.1 V Li-po batteri, der giver masser af strøm til både indendørs og udendørs flyvning. Det er fuldt bygget med 2,4 GHz radioudstyr inkluderet.
 3. SALE
  WL Toys V666 4ch 6 akse RC quadcopter 2.4ghz RTF med FPV live video feed

  WL Toys V666 4ch 6 akse RC quadcopter 2.4ghz RTF med FPV live video feed

  640,00 kr

  1.460,00 kr

  V666 er toppen af vifte radiostyret quadcopter fra WL Toys. Monteret med en 720p HD video kamera, der overfører en live video feed direkte tilbage til din LCD skærm på 5.8ghz senderen. Kameraet registrerer på 30 FPM og byder på et Vibrationsdæmpende mount giver dig mulighed for at skabe nogle kvalitet antenne optagelser. Ligesom den standard WL Toys quadcopters, V666 er også udstyret med en formstøbt letvægts men holdbart skum kroppen gør det meget crash resistente. Den på 6 akse gyro med justerbar kontrol følsomhed gør flyver det super nemt som gyro fungerer som en form for auto pilot, automatisk holde modellens stabile under flyvning selvom vinden blæser. Når du har mestret grundlæggende, tryk på knappen "trick tilstand" og V262 vil omdanne en stunt model kan udføre flips og tricks!
 4. SALE
  WL Toys V262 2.4ghz big 6 akse RC quadcopter RTF

  WL Toys V262 2.4ghz big 6 akse RC quadcopter RTF

  320,00 kr

  550,00 kr

  V262 cyklonen fra WL Toys er en stor let at flyve radio kontrolleret quadcopter for enhver pilot på alle niveauer. Designet med enkelthed og begyndere i tankerne, quadcopter kan prale med en lys vægt, men holdbare beskyttende skum, der ikke kun beskytter model i tilfælde af et nedbrud, men også noget du går ned i. Den på 6 akse gyro med justerbar kontrol følsomhed gør flyver det super nemt som gyro fungerer som en form for auto pilot, automatisk holde V262 stabile under flyvning selvom vinden blæser. Når du har mestret grundlæggende, tryk på knappen "trick tilstand" og V262 vil omdanne en stunt model kan udføre flips og tricks!
 5. SALE
  WL Toys V636 Skylark 2.4ghz 6 akse 4ch RC quadcopter RTF med hovedløs tilstand

  WL Toys V636 Skylark 2.4ghz 6 akse 4ch RC quadcopter RTF med hovedløs tilstand

  228,00 kr

  439,00 kr

  V636 Skylark er en post niveau model fra WL Toys perfekt til begyndere køber deres første radiostyret quadcopter. Funktionslisten er imponerende i betragtning af den lave pris med funktioner, herunder en 6 akse gyro system og hovedløse flight mode (se nedenfor for forklaring) som regel kun er fundet på dyrere modeller. Den på 6 akse gyro med justerbar kontrol følsomhed gør flyver det super nemt som gyro fungerer som en form for auto pilot, automatisk holde Skylark stabil under flyvning selvom vinden blæser. Når du har mestret det grundlæggende du kan øge følsomheden af senderen og lære at udføre tricks som fuld 360 graders sløjfer. V636 kommer klar til at gå med en 2.4ghz sender med ryggen tændt LCD skærm til lettere konfiguration.
 6. SALE
  WL legetøj V933 2.4ghz 6ch flybarless RC helikopter RTF

  WL legetøj V933 2.4ghz 6ch flybarless RC helikopter RTF

  640,00 kr

  1.000,00 kr

  Den V933 er en opgraderet version af den V922. Den væsentligste forskel er 13g vægtforskellen og størrelse. Ligesom V922 den V933 kan være små, men det er en fuldt udstyret 6 kanals helikopter proppet med den nyeste teknologi, herunder kollektive tonehøjden for øget løft, flybarless rotor hoved for mere effektiv og smidig flyvning og en 3-akse gyro system, der holder helikopteren stabil selv udendørs. Den avancerede flybarless design reducerer modstand på rotoren hovedet og endnu vigtigere, under præcisionen af ??tre- akse gyroskop øger stabiliteten af ??kroppen. Dette, kombineret med dens usædvanligt letvægts flyskrog, leverer et niveau af magt og lydhørhed, som overskygger, at nogen ultra micro heli du har fløjet før. Takket være, at helikopteren er i stand til ekstrem 3D manøvrer og inverteret flyvning. Den 2,4 GHz-senderen leveres med en nem kontrol mode, som holder helikopteren går i samme retning, når inverteret og ekspert-mode, som er den gamle skole måde at kontrollere heli samtidig gør manøvrer! På grund af sin størrelse, betyder det, at det er i stand til at flyve både indendørs og ud, så ingen mængde af vind og regn vil stoppe dig fra at spille!
 7. SALE
  Sky danser Big 4Ch RC helikopter RTF 2,4 G

  Sky danser Big 4Ch RC helikopter RTF 2,4 G

  580,00 kr

  730,00 kr

  Sky Dancer er en stor helikopter med en kraftig brushless motor og 3 akse auto stabilisering gyro, der gør det den perfekte helikopter at lære på enten indenfor eller ude.
Bedste sælgere
Sorter stigende

Tabel Liste

30 pr side

7 Varer(r)