Fjernstyrede Quadcopters

Lotus RC T580G Radiostyret Dron med GPS - ARF Version

Vær den første til at bedømme dette produkt

799,00 kr

2.640,00 kr

SKU: AT580G-ARF

Lagerstatus: På lager

T580G er en større version af Lotus T380G. T580 er i stand til at bære ekstra 200g nyttelast end T380 så den kan bære et større kamera, et højere kapacitets batteri til længere flyvetid og bedst af alt et Lotus PTZ kamera montering (mere info nedenfor). Den større størrelse gør den også lidt mere stabil. Indeni er det, den samme futuristisk teknologi som findes i T380 med avanceret GPS-positionering og intelligent automatisk styring. Den teknologi, som findes i denne Quadrokopter findes normalt kun i meget dyrere modeller. GPS automatisk position hold, højde hold, automatisk start og landing og endda automatisk tilbagevenden til hjem på signaltab er alle fundet på denne model.

Tjek dens fulde feature liste nedenfor.

Hvad betyder ARF?
Dette er ARF versionen som står for næsten klar til at flyve. En ARF model har alt preinstalleret , men mangler batteriet, modtageren og transmitteren. Den er til kunderne som allerede har deres egne og som ikke har brug for at købe dem igen.

With this product, you earn 799 loyalty point(s).

Beskrivelse

Detaljer

Lotus RC er en lille fabrik, der håndlaver modellerne. Bemærk de kommer hvid boxed med grundlæggende instruktioner er hver model afprøves på fabrikken og derefter test fløjet for at sikre GPS og flyvekontrol fungerer korrekt, modellerne kan derfor vise nogle tegn på brug fra test flyvningen. Hvis du har problemer ved brug af din model kan du kontakte vores Aftersales Support TeamFor at få hjælp.

Denne drone er temmelig smart, spækket med det nyeste banebrydende teknologi. De anvendes ikke kun af hobbyfolk for sjov, men også til professionelt brug, hovedsagelig til luft filmning og ekstern visning. Hvis du er ny til fjernstyrede droner så er dette en introduktion til de smarte funktioner, der findes på denne model:

GPS Automatisk Take Off & Landing

Med en normal radiostyret helikopter eller Quadrokopter er en af de sværeste ting start og landing. For begyndere er det som regel det som fører til beskadigelser. Men med GPS automatisk start skal dubare tilkoble systemet og derefter vælge take off. Dronen vil automatisk takeoff og svæve uden yderligere nødvendig input! Klar til at lande? Du behøver ikke længere at omhyggeligt reducere gashåndtaget mens du prøver at holde modellen fladt, men i stedet blot trykke på landings kontakten og dronen vil selv lande automatisk!

GPS Position Hold

Du skal ikke længere justere for vind og bevægelse hele tiden. Med GPS-position hold kan du give slip på kontrollen og dronen vil forblive svævende i denne stilling. Dette gør flyvningen meget lettere og mere stabil. GPS-modulet ved, hvor den er så den kan forblive på disse koordinater selvom vinden blæser.

Højde Hold

Med industriel kvalitet MEMS sensorer og 6 DOF bevægelses styring vil T580G også holde højden automatisk med mindre afdrift end andre droner på markedet.I modsætning til en traditionel helikopter eller Quadrokopter gashåndtagets stick fjederbelastet så højdestyringssystem bliver meget enklere. Du kan bare skubbe op for at få dronen til at flyve højere og trykke ned for lavere, men så bare slip gashåndtaget at svæve i samme højde.

GPS vend Hjem ved Signal tab eller Anmodning

GPS tilbagevending til hjem er fantastisk. T580 husker koordinaterne, hvor det lettede fra. Hvis du flyver uden for senderens rækkevidde eller signalet er tabt eller anden grund, såsom din senders batteri går dødt, vil dronen automatisk vende tilbage til, hvor det lettede og lande. Når signalet genvindes har du valget mellem enten at overtage flyvekontrollen igen, eller du kan lade den fortsætte og lande. Nogle andre droner vil ikke tillade dig at tage kontrol igen, når tilbage til hjemmet er aktiveret, hvilket er noget at holde øje med. Du har også mulighed for at aktivere tilbagevending til hjem når som helst, selv om signalet ikke går tabt ved blot at flippe tilbagevending til hjem switchen.

Lav Volt Sikkerhed

En anden stor funktion, der vil holde din drone sikker. Den indbyggede computer vil opdage, hvis batterispændingen bliver lav, og fremsender en advarsel til piloten for at lade dig vide at det er tid til at lande. Hvis batteriet bliver endnu lavere vil dronen begynde at lande selv for at sikre, at det ikke går i stå og styrter.

580g Nyttelast

T580G er opkaldt efter den 580 gram maksimale nyttelast den kan bære. Det er mere end nok til at bære de fleste mini HD videokameraer ligesom Go Pro eller Sony Action Cam for høj optagelseskvalitet. Denne større T580 version kan også udstyres med Lotus PTZ (pan, tilt, zoom) kamera montering. Denne smarte elektroniske montering har en indbygget computer, der vil holde dit kamera niveau, selv om dronen vippes frem eller tilbage.

Modulært Design

Du har måske set nogle andre droner på markedet, som er omsluttet af en hvid ét styks sag. Selvom disse kan se lidt pænere ud i praksis, er de ikke så gode. Hvis du har et styrt betyder det normalt at hele systemet har brug for at overføre til en kasse, men med et modulært design ligesom T580G kan bare brækket arm eller en anden del bare blive udskiftet. Delene er fremstillet af speciel slagfast materiale, men hvis du havde brug for at udskifte en del,har vi alle de dele til at gøre reparationen nemmere.

Pris

Vi er overbeviste om at du ikke vil finde en fjernstyret dron med alle de funktioner til denne pris, selv droner med færre funktioner sælges for meget mere. .

Før Flyvning

1. Knivene skal fastgøres før de vil rotere. Hvis knivene ikke er fastgjort, så vil der ikke være nogen reaktion fra senderen. .

2. Når du er klar til at takeoff skal du flytte både afsender stikken ned og så langt ud som de kan komme. Slip derefter pindene og bevæge gashåndtagets pind frem for at takeoff. Hvis du ikke engagere gashåndtaget hurtig nok, så vil det mislykkedes, og du bliver nødt til at gentage proceduren. For at frakoble modellen bevæg begge pinde ned og ind.

3. Hvis du vil bruge GPS-funktionen, du skal gå til et udendørs område fri for obstruktioner. Et åben område er ideelt. Forsøg ikke at bruge indendørs eller i nærheden af nogen eller noget, da dette kan forårsage skader.

Specifikationer & Funktioner

Yderligere information

Varenummer AT580G-ARF
Fabrikant Lotus RC
Samle ARF
Radio Udstyr Ingen
Morot Børsteløs
Blade Enkelt Bladet
Kanaler 6 Ch
Specifikationer
 • Fly Dimensioner: 608 x 608 x 243 mm
 • Diagonal Distance mellem To Motor Centre: 580 mm
 • Propellers: 12inch
 • Battery: Li-Po 3S 2200mah 20C
 • Flyets Vægt: 730g (Uden Batteri, Afsender & Nyttelast)
 • Take-Off Weight: 950g (Med Batteri, afsender)
 • Maximum Nyttelast: 580g
 • Flyve Distance: Indenfor Visuelt område (Rekommenderet)
 • Flyve Tid: 12-20mins
 • Maximum Vind Resistanse: 4 Class
 • Cover: ABS Composite Materiale
 • Arm Bredde: Carbon Fiber & Glas Fiber
 • Landings Gear: Aluminium Alloy, Glas Fiber & Gummi
 • Børsteløs Motor: C2806 KV600 Out-Runner
 • Propeller: Plastik Composites
 • Børsteløs ESC: 2-3S 18A High Speed ESC
 • FC System: Inertial Højde Selv-Stabiliserings System
lf-Stabilization System
Funktioner
 • Let Karosseri og stel med 4 børsteløse motorer som tillader en god nyttlast
 • Højde holdning som assistere med stabil flyvning og ideal for luftfotografering
 • Flyver som en co-aksial fjernstyret Helikopter
 • Self-stabiliserende støddæmpning
 • 12-inch langsom padlende threaded propellers
 • GPS position holdning og vend hjem funktionalitet
 • Auto take-off og landing!
 • Fast positions svævning (GPS hold)
 • Vend Hjem funktionalitet
 • Automatisk landing ved lav spænding - flyve retning stadig kan styres af pilot & lavspænding fastsættes af pilot
 • ´Lavet af plastik i høj kvalitet og aluminiums materialer
 • Høj ydeevne FC system giver stabiliseret flyvning
 • Hver model er testet på fabrikken og derefter teste fløjet til sikre GPS og flyvekontrol fungerer korrekt.
Nødvendigt til brug
 • Minor Assembly Required
 • 6 Channel Transmitter & Receiver
 • Hobby Grade Battery For Model

Q&A

Questions:

There are no product questions yet.

Ask Your Question

* Skal udfyldes

Parts & Upgrades

Leverings Oplysninger

LEVERINGSOPLYSNINGER

Leveringsomkostninger og tid vil afhænge af størrelsen af de bestilte varer

RESERVEDELE

De vil tage mellem 2-5 arbejdsdage. Omkostningerne afhænger af antallet af dele og størrelsen.

Germany: €3.70 - €7.40
Spain: €7.40 - €13.30
France: €7.40 - €11.80
Ireland: €7.40 - €8.90
Italy: €7.40 - €13.30
Netherlands: €5.95 - €8.99
Portugal: €7.40 - €10.30
Denmark: 42kr. - 72kr.
Sweden: 52.80kr - 105.60kr

NORMAL STØRRELSE MODELLER

Dette omfatter ikke meget store genstande såsom el-cykler, store scootere og quad Bikes. Levering vil tage 2-5 arbejdsdage.

Germany: €7.40
Spain: €9.99
France: €8.99
Ireland: €7.40
Italy: €9.99
Netherlands: €8.99
Portugal: €9.99
Denmark: 72kr.
Sweden: 105.60kr

MEGET STORE GENSTANDE

Meget store genstande såsom el-cykler, store scootere og quad Bikes. Levering vil tage 2-5 arbejdsdage.

Germany: €49.90
Spain: €49.90
France: €49.90
Ireland: €49.90
Italy: €49.90
Netherlands: €49.90
Portugal: €49.90
Denmark: 499kr.
Sweden: 499kr.

Vær den første til at gennemse dette produkt

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer