BESTILLE ONLINE ELLER E-MAIL [email protected]

Nano CP 6-kanals Flybarless RTF Fjernstyret Helikopter 2.4GHz

Vær den første til at bedømme dette produkt

SKU KMNH02-1

Hurtigt overblik

Nano CP er en første af sin slags innovativ mini størrelse 6-kanals fjernstyret helikopter. Denne 20cm lange model er faktisk en fuldt funktionel 6-kanals 3D helikopter. Udstyret med en 3-axis gyro til at være automatisk svævende, flybarless rotor, programmerbar LCD transmitter og aluminiums bærestel.

HURTIG LEVERING I HELE DANMARK

Klik Her for hurtig at se levering omkostninger

Ikke på lager

Pris: 999,00 kr

Udsalgspris: 660,00 kr

Nano CP 6-kanals Flybarless RTF Fjernstyret Helikopter 2.4GHz

Klik Nedenfor For Større Billeder


Videos


Detaljer

Skyartec Wasp Nano CP er en første af sin slags, innovativ mini størrelse flybarless 6-kanals fjernstyret helikopter. Denne 20cm lang model er faktisk en fuldt funktionel 6-kanals 3D helikopter med funktionel kollektiv pitch der betyder at når du øger gashåndtaget vil vinklen på vingerne skifte automatisk til at give langt større løft. Den flybarless hoved rotor giver lavt effekttab hvilket betyder øget flyvetid og forbedret flyvnings ydeevne med mindre vedligeholdelse. Denne fjernstyrede helikopter er fantastisk til ekstrem indendørs sjov og til at øve 3D tricks når vejret er dårligt eller den kan endda bruges udendørs på en rolig dag takket være den indbyggede i 3-axis korrigerende gyro. Denne avancerede 3-axis gyro tillader næsten fuldautomatisk svævning. da gyroen justerer automatisk helikopteren når den registrerer enhver bevægelse der ikke er blevet sendt fra senderen og giver utrolig stabil flyvning. Den er lavet af den bedste kvalitets materialer herunder stål hovedaksel, glasfiber hale bom og halefinne, og en unik letvægts ramme. Helikopterens flyskrog er designet til at være let, kun 48G flyvende vægt, at forlænge sendetid, mens den samtidig er robust og frem for alt holdbart. I flyvning er Wasp Nano fjernstyret helikopter stabil, lydhør og har fulde 3D flyve kapaciteter, herunder inverteret flyvning som aldrig er set før i en så kompakt helikopter!

Dette er en fuldt funktionel fjernstyrey hobby klasse helikopter, ikke et stykke legetøj og byder på tre servoer, en funktionel gyro (for automatisk korrektions flyvning) og 7-kanals 2.4GHz programmerbar radiosender med indbygget LCD- display. Det 2.4Ghz radioudstyr er meget mere avanceret i forhold til de gammeldags FM/AM radioer med krystaller. Transmitteren er fuldt programmerbar med 2 forudindstillede tilstande, begynder-tilstand og 3D avanceret tilstand. Andre funktioner i 2,4 GHz -systemet omfatter udvidet rækkevidde, præcis kontrol og på toppen af ??alt at du kan blive forenet med andre piloter uden frygt for indblanding eller behovet for at ændre krystaller.

Wasp Nano CP er beskrevet som en RTF (klar til at flyve), hvilket betyder at der ikke er behov forsamling til at få den model fra jorden og alt hvad du behøver at tilføje er 8 AA batterier til radio transmitteren. Modellen leveres i en stilfuld aluminium for nem transport og opbevaring og gør den også til en dejlig gave. Inkluderet i æsken er en CD med manual og flysimulator samt mange statister. Bemærk venligst, at der kræves at forbinde radiosenderen til pc'en hvis du ønskede at bruge din transmitter med flysimulator softwaret -kablet ikke er inkluderet. Sættet leveres med en DK 3-bens stik oplader eller du kan også oplade den fra USB-porten ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

Denne helikopter ville være et godt udgangspunkt til at beherske 6-kanals 3D cockpittet. Mere erfarne piloter vil finde den adræt og lydhør på kommandoer og være en mini helikopter i et robust aluminiumskabinet er det meget nemmere at transportere. Så at tage den med dig på ferie er ikke et problem.

Nano CP har en N40 hovedmotoren samt en høj hastighed hale motor. Med den medfølgende 3.7V 260mAh LiPo batteri kigger du på omkring 10 minutters flyvetid per 40 minutters opladning. Nano CP er en kompakt, flot, fleksibel og holdbar helikopter, der vil være en fantastisk tilføjelse til enhver samling eller en meget flot gave der ville gøre enhver glad.

< iframe width = " 640 " height = " 480 " src = " http://www.youtube.com/embed/BXhD6saLqlM " frameborder = "0" allowfullscreen > < / iframe > < / center>

Yderligere information

Varenummer KMNH02-1
Manufacturer Skyartec
Samle RTF
Radio Udstyr 2.4 GHz
Morot Børstet
Blade Enkelt Bladet
Kanaler 6 Ch
Specifikationer
 • Length: 225mm
 • Height: 75mm
 • Main rotor diameter: 240mm
 • Tail rotor diameter: 36mm
 • Flying Weight: 48g
 • Battery: 3.7V 260mAh LiPo
 • Charger: Both 3 pin UK plug charger and USB charger
 • Radio: 7ch 2.4Ghz radio transmitter with LCD programming display
Funktioner
 • Mini 6-kanals CCPM kollektiv pitch radiostyret helikopter
 • Advanced 3 akse gyro for stabil flyvning og næsten fuldautomatisk svævende
 • skroget er af stærkt, holdbart, særligt plast
 • Flybarless Systemet giver lavt effekttab og forbedret ydeevne
 • Kompakt all-in-one og letvægtsdesign vil garantere frisk og spændende flyveerfaring
 • Advanceret LCD 2.4G programmerbar radio udstyr hjælper dig med at styre helikopteren præcist og som din personlige flyvning stil
 • Indstil flyve modes: Blåt lys indikerer nybegynder mode, rødt lys betyder 3D-flight mode
 • Oplader fra stikkontakt eller USB
Nødvendigt til brug
 • 8 x AA batteries to use in radio transmitter

Available Downloads For This Item:

Skriv Din Anmeldelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Questions:

Der er ingen produkts spørgsmål endnu.

Ask a question and Give an answer. Help your fellow customer.

Ask Your Question

* Skal udfyldes

click here