BESTILLE ONLINE ELLER E-MAIL [email protected]

Mini Skyfun Delta Wing 4-kanals Fjernstyret Fly med Auto Pilot RTF 2.4GHz

Vær den første til at bedømme dette produkt

SKU KMNFJ3X-01

Hurtigt overblik

Dette høj hastigheds børsteløse drevede fly kommer udstyret med den helt nye 3G3X autopilot system, der gør den til en fornøjelse at flyve. Denne avancerede teknologi registrerer automatisk, hvis noget går galt eller hvis flyet er blæst ud af kurs og justerer automatisk! Delta Wing leveres komplet med avanceret langtrækkende 2.4G radioudstyr med lækkert LCD display.

HURTIG LEVERING I HELE DANMARK

Klik Her for hurtig at se levering omkostninger

Ikke på lager

Pris: 899,00 kr

Udsalgspris: 779,00 kr

Mini Skyfun Delta Wing 4-kanals Fjernstyret Fly med Auto Pilot RTF 2.4GHz

Klik Nedenfor For Større Billeder

Detaljer

Den Skyartec mini Skyfun er en delta vinge designet RC fly med bagudvendt propel . Det er den lille bror til den fulde størrelse Skyfun med én forbedring RC fly er blevet udstyret med den nye Skyartec 3G3X stabilisering flyvning system til RC fly . Dette er en toppen af ??rækken elektronisk ekstraudstyr teknologi , der fungerer som en auto pilot og hjælper dig til at opleve super glat flyvning ved automatisk at justere flyet , hvis den registrerer , at det går galt. Dette gør at lære at flyve så meget lettere og kan hjælpe med at kontrollere flyet i blæsevejr. 3G3X er også fantastisk til avancerede piloter. Du får super glat flyvning , så du fuldt ud kan koncentrere sig om manøvrer og stunts , du udfører , og bekymre sig mindre om at smadre flyet.

Denne jet lignende design giver massiv hastighed og gør flyet meget adræt , så udfører inverteret flyvning og tricks er nemt. Den børsteløse drevet model har god stabilitet og er i stand til langsom eller hurtig flyvning. Det stilfulde , futuristisk design , præcise elektronik og kraftfuld motor sted denne model i en kategori for sig selv , og så vil du være med denne fantastiske model . Den hårde skrog er lavet af letvægts EPO skum og alle de elektroniske komponenter er fabriksmonteret . Den børsteløse 4500KV motoren tilbage står så propellen er beskyttet i tilfælde af en hård landing. Batteriet er et 7.4V 900mAh lithium polymer , så der er masser af power med god flyvetid.

Den gennemsnitlige flyvetid Inkluderet i pakken er en avanceret langtrækkende ( 1000m ) 2.4GHz 5ch radio sæt med LCD display gør dette til en top klasse kunstflyvning pakke. Er 10 minutter per opladning med medfølgende batteri og øge sjov tid anbefaler vi at købe et ekstra batteri (ekstraudstyr på toppen af ??siden) . Modellen er RTF og kommer 95% fabriksetablering og vil kun kræve visse mindre finpudsning , der kan gøres på få minutter. Denne model er til alle derude med en passion for at flyve fra en nybegynder til en erfaren pro .

Yderligere information

Varenummer KMNFJ3X-01
Manufacturer Skyartec
Samle RTF
Radio Udstyr 2.4 GHz
Morot Børsteløs
Kanaler 4 Ch
Specifikationer
 • Wingspan: 550mm
 • Length: 700mm
 • Height: 90mm
 • Motor: BL2623 4500kv
 • ESC: 15A
 • Battery: 7.4V 900mAh Li-Po with balanced charger
 • Radio Set: 2.4GHz 5 channel with LCD display
Funktioner
 • Let skum med høj strukturel styrke
 • Meget høj hastighed model takket være det børsteløse setup og jet lignende design
 • 3G3X auto pilot-system
 • Stabil flyvning og nem at styre med aerobatiske evner
 • Elegant unikt design
 • klar til at flyve på få minutter
 • Stødsikret forstærket skrog og stærke vinger
Nødvendigt til brug
 • 8 AA batteries

Available Downloads For This Item:

Skriv Din Anmeldelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Questions:

Der er ingen produkts spørgsmål endnu.

Ask a question and Give an answer. Help your fellow customer.

Ask Your Question

* Skal udfyldes

click here