El-cykler

Bedste sælgere
Sorter stigende

Tabel Liste

30 pr side

14 Varer(r)

 1. SALE
  Z1 7-Gear Kompakt Foldbar Elcykel 20" - Titanium Hvid

  Z1 7-Gear Kompakt Foldbar Elcykel 20" - Titanium Hvid

  5.422,00 kr

  Pris: 8.640,00 kr

  Denne kompakte elektriske cykel har et aluminiums folde ramme som gør den perfekt til nem transport og opbevaring. Den 36V10AH Li-Po batteri passer inde i rammen og holder det godt beskyttet, rammen er derefter holdt sammen med en patenteret sikkerhed hængsel, der sikrer at det vil ikke komme løs under brug. Den børsteløs motor har masser af kraft og vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t og gør det helt lovlig på vejene. Det intelligente kraft system giver meget nem betjening. Du skal blot vælge hvor meget hjælp du vil have fra det elektriske system ved hjælp af den nemme vælger, starte pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt bruge gashåndtaget til at engagere motoren som at bruge en motorcykel.

  Z1 version indeholder en opgraderet Shimano 7-gears gearkasse i stedet for standard faste gear model.

  Andre funktioner omfatter støtteben, nøglebetjent gashåndtags lås og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde.

 2. SALE
  Z4 21-Gear Foldbar Elcykel 26" - Hvid

  Z4 21-Gear Foldbar Elcykel 26" - Hvid

  6.779,00 kr

  Pris: 11.460,00 kr

  Z4 er vores topmodel i klassen af e- bike med for og bag justerbar affjedring, foldbar aluminiumsramme med patenteret sikkerhedslås og 21-gears Shimano gearkasse. Ligesom Z6 er dette en fuldt nyttig mountainbike, men denne har den fordel at være i stand til at blive foldet sammen til praktisk opbevaring og transport. I det rammen kan foldes betyder det, lithium batteri kan gemmes indenfor og holde det sikkert og tørt. I løbet af ugen kan du drage fordel dens el -system at køre rundt til en brøkdel af prisen for en bil eller motorcykel og i weekenden kan du ramme stierne til noget off road sjov. Den børsteløs motor har masser af kraft og vil få cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t der gør den helt lovlig på vejen. Den intelligente kraft system giver meget nem betjening. Du skal blot vælge hvor meget hjælp du vil have fra det elektriske system og ved hjælp af den nemme vælger, starte pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt brug gashåndtaget til at engagere motoren som at bruge en motorcykel. Andre funktioner omfatter støtteben, batteri levetids indikator, og rust resistent kæde.
 3. SALE
  Z1 7-Gears Kompakt Foldbar Elektrisk Cykel 20" - Sort

  Z1 7-Gears Kompakt Foldbar Elektrisk Cykel 20" - Sort

  5.422,00 kr

  Pris: 8.640,00 kr

  Denne kompakte elektriske cykel har et aluminiums folde ramme der gør den perfekt til nem transport og opbevaring. Dens 36V10AH Li-Po batteri passer inde i rammen og holder det godt beskyttet, og rammen er derefter holdt sammen med en patenteret sikkerheds hængsel, der sikrer det ikke kommer løst under brug. Den børsteløse motor har masser af kraft og vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t der gør den helt lovlig på vejene. Det intelligente kraft system giver meget nem betjening. Du skal bare vælge, hvor meget hjælp du vil have fra det elektriske system ved hjælp af den nemme vælger, starte pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt bruge gashåndtaget til at engagere motoren som at bruge en motorcykel.

  Z1 version indeholder en opgraderet Shimano 7-gears gearkasse i stedet for standard faste gear model.

  Andre funktioner omfatter støtteben, nøglebetjent gashåndtags lås og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde.

 4. SALE
  Z2 Compakt Foldbar Elcykel 20" - Onyx Sort

  Z2 Compakt Foldbar Elcykel 20" - Onyx Sort

  4.516,00 kr

  Pris: 6.730,00 kr

  Z2 elcykel er Zipper bud på udtrykket "Gode ting kommer i små pakker". Denne lille cykel er fantastisk til pendlere og kan nemt foldes op til praktisk opbevaring og transport. Når den er udfoldet låses rammen på plads med en patenteret sikkerhedslås for at holde rammen stiv og på plads. Den Z2 kan gå 15 mph uden hjælp, som er det maksimale UK tilladte for en elektrisk cykel til at være på vejen lovligt uden en licens eller skat.

  Den intelligente kraft system gør meget nem betjening. Du skal blot vælge, hvor meget hjælp du vil have fra det elektriske system ved hjælp af den nemme omskifter, start pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt brug gashåndtaget til at engagere motoren som at bruge en motorcykel.

  Den stilfulde monterede litiumbatteri er sikret på plads med en hængelås, og kan hurtigt fjernes for at tillade opladning overalt. Andre funktioner omfatter støtteben, nøglebetjent gashåndtag og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde.

 5. SALE
  Z6 Ultimate Edition elektrisk MTB - batteri i rammen Version

  Z6 Ultimate Edition elektrisk MTB - batteri i rammen Version

  6.779,00 kr

  Pris: 10.550,00 kr

  Opgraderet gengivelse i Z6 med aftageligt batteri med lås skjult i rammen og nye LCD-kontrolpanelet.
 6. SALE
  Z1 7-Gear Kompakt Foldbar Elcykel UK 20" - Himmel Blå

  Z1 7-Gear Kompakt Foldbar Elcykel UK 20" - Himmel Blå

  3.757,00 kr

  Pris: 5.499,00 kr

  Denne kompakte elektriske cykel har en aluminiums folde ramme som gør den perfekt til nem transport og opbevaring. Den 36V10AH Li-Po batteri passer inde i rammen og holder det godt beskyttet, rammen er derefter holdt sammen med en patenteret sikkerhed hængsel, der sikrer det vil ikke komme løs under brug. Den børsteløs motor har masser af kraft og vil skubbe cyklen til Englands maksimale lovlige hastighed på 25km/t og gør det helt vej lovligt. Den intelligente gas systehåndtag gør den meget nem at betjene. Du skal bare vælge, hvor meget hjælp du ønsker fra det elektriske system ved hjælp af den nemme vælger, start pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt bruge gashåndtaget til at engagere motoren som at bruge en motorcykel.

  Z1 version indeholder en opgraderet Shimano 7-gears gearkasse i stedet for standard fast gear model.

  Andre funktioner omfatter kick stand, nøglebetjent gashåndtags lås og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde.

 7. SALE
  Z2 Kompact Foldbar Elektrisk Cykel 20" - Orchid Pink

  Z2 Kompact Foldbar Elektrisk Cykel 20" - Orchid Pink

  3.108,00 kr

  Pris: 4.399,00 kr

  Z2 e-cykel er Zipper bud på udtrykket "Gode ting kommer i små pakker". Denne lille cykel er fantastisk til pendlere og foldes nemt op til praktisk opbevaring og transport. Når den er udfoldet låses rammen på plads med en patenteret sikkerhedslås for at holde rammen stiv og på plads. Den Z2 kan gå 15 mph uden hjælp, som er det maksimale UK tilladt for en elektrisk cykel til at være lovlig på vejen uden en licens eller skat.

  Den intelligente kraft system gør det meget nemt at betjene. Du skal bare vælge, hvor meget hjælp du ønsker at have fra det elektriske system ved hjælp af den nemme omskifter, start pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt bruge dreje gashåndtaget til at engagere motoren ligesom at bruge en motorcykel.

  Den stilfulde rack monterede litiumbatteri er sikret på plads med en hængelås, og kan hurtigt fjernes for at tillade opladning overalt. Andre funktioner omfatter kick start, nøglebetjent gashåndtag og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde.

 8. SALE
  Z3 Elektrisk Elcykel 24" - Metal Blå

  Z3 Elektrisk Elcykel 24" - Metal Blå

  3.057,00 kr

  Pris: 5.499,00 kr

  Denne klassiske cykel er designet til både den daglige by pendler og fritids cyklist. Lavet med en letvægts let trin gennem ramme for nemmere og hurtigere påstigning og afstigning. Den er designet med komfort i tankerne i en siddende stilling, der tager alt det pres fra dine arme og skuldre, og er udstyret med en stor polstret sadel.

  Sid ikke i trafikken, men tage genvejen hjem! Med den smarte pedal hjælpe systemet med valgbar hjælpe niveau, cykler du let op ad bakker, og når du skal skynde dig vil du elske den scooter -lignende gashåndtag der vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t uden nogen assistance. Cyklen er helt lovlig på ejen uden licens eller skat påkrævet.

  Andre funktioner omfatter støtteben , nøglebetjent gashåndtaget lås og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde. Bemærk, at dit batteri vil ankomme separat til cyklen

 9. SALE
  Z5 Deluxe Elektrisk cykel 24" - Midnight Blå

  Z5 Deluxe Elektrisk cykel 24" - Midnight Blå

  4.516,00 kr

  Pris: 7.820,00 kr

  Z5 e-cykel er en opgraderet version af den klassiske Z3 bymodel med en opdateret moderne stel med batteriet gemt inde i rammen for bedre sikkerhed og imprægnering. Rammens materiale er også blevet opgraderet fra standard stål til aluminium som også gør det mere vandafvisende.

  Ligesom standardversionen blev denne deluxe version designet til både den daglige bypendler og fritid cyklist med nem trin gennem ramme design og en vægt på komfort. Den siddende stilling tager alt det pres fra dine arme og skuldre, mens den store polstrede sadel er fjederbelastet til at opsuge eventuelle bump på vejen.

  Sid ikke i trafikken, tag genvejen hjem! Med den smarte pedal hjælpe systemet med valgbar hjælpe niveau kan du let komme op ad bakke og når du skal skynde dig vil du elske den scooter-lignende gashåndtag der vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t uden nogen assistance. Cyklen er helt lovlig på vejene uden licens eller skat påkrævet.

  Andre funktioner omfatter støtteben, nøglebetjent gashåndtags lås og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde.

 10. SALE
  Z6 21-Gear Ultimate Edition Elektrisk Mountain Bike 26" - Hvid

  Z6 21-Gear Ultimate Edition Elektrisk Mountain Bike 26" - Hvid

  4.360,00 kr

  Pris: 6.000,00 kr

  Med Z6 får du det bedste fra begge verdener. En fuldt nyttig mountain bike med Shimano 21-gears gearkasse og affjedring, plus en bekvem elektrisk cykel til pendling og generel transport, der ser fantastisk ud. I løbet af ugen drage fordel af dens el -system at køre rundt på til en brøkdel af prisen for en bil eller motorcykel og i weekenden til at ramme stierne til noget off road sjov. Li- Po batteri er pænt forklædt som en drikkeflaske og sikkert fastgjort til aluminiumsrammen. Den børsteløs motor har masser af kraft og vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t der gør den helt lovligt på vejene. Den intelligente el-krafts system gør meget nem betjening. Du skal blot vælge hvor meget hjælp du vil have fra det elektriske system ved hjælp af den nemme vælger, starte pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt bruge gashåndtaget til at engagere motoren som at bruge en motorcykel. Andre funktioner omfatter støtteben, batteri levetids indikator og rust resistent kæde.
 11. SALE
  Z5 Deluxe Elcykel 24" - Lys Sky Blå

  Z5 Deluxe Elcykel 24" - Lys Sky Blå

  3.215,00 kr

  Pris: 5.799,00 kr

  Z5 e-cykel er en opgraderet version af den klassiske Z3 bymodel med et opdateret moderne stel med batteriet gemt inde i rammen for bedre sikkerhed og imprægnering. Rammens materiale er også blevet opgraderet fra standard stål til aluminium som gør det mere vandafvisende. Ligesom standard versionen blev denne deluxe version designet til både den daglige bypendler og fritid cyklist med nem trin gennem design og en vægt på komfort. Den siddende stilling tager alt det pres fra dine arme og skuldre, mens den store polstrede sadel er fjederbelastet til at opsuge eventuelle bump på vejen. Sid ikke i trafikken, tag genvejen hjem! Med det smarte pedal hjælpe system med valgbar hjælpe niveau, gør cykling op ad bakker nemt, og når du skal skynde dig, du vil elske den scooter-lignende gashåndtag, der vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t uden nogen assistance. Cyklen er helt lovlig på vejene uden licens eller skat påkrævet. Andre funktioner omfatter støtteben, nøglebetjent gashåndtags lås og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde.
 12. SALE
  Z3 Elektriske cykel 24" - Midnats Blå

  Z3 Elektriske cykel 24" - Midnats Blå

  3.057,00 kr

  Pris: 5.499,00 kr

  Denne klassiske cykel design til både den daglige byens pendler og fritid cyklist. Lavet med en letvægts let trin igennem ramme for nemmere og hurtigere på- og afstigning. Designet med komfort i tankerne med en siddende stilling, der tager alt det pres fra dine arme, skuldre og en stor polstret sadel.

  Sid ikke i trafikken, tag genvejen hjem! Med det smarte pedal hjælpe systemet med valgbar hjælpe niveau gør det cykling op ad bakker nemt og når du skal skynde dig, vil du elske den scooter -lignende gashåndtag der vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t uden nogen assistance. Cyklen er helt lovlig på vejene uden licens eller skat påkrævet.

  Andre funktioner omfatter støtteben, nøglebetjent gashåndtags lås og baghjuls lås, batteri indikator, lys foran LED forlygte, horn og rust resistent kæde. Bemærk, at dit batteri vil ankomme separat til cyklen

 13. SALE
  Z6 21-gears Ultimativ Edition Elcykel 26" - Sort

  Z6 21-gears Ultimativ Edition Elcykel 26" - Sort

  6.327,00 kr

  Pris: 9.640,00 kr

  Med Z6 får du det bedste af begge verdener. En fuld operationel mountain bike med Shimano 21-gears gearboks og støddæmpere, plus en elektrisk cykel til general transport som ser fantastisk ud. I løbet af ugen tag muligheden af det eletriske system og kør rundt til en brøkdel af prisen i forhold til en bil eller motorcykel og så i weekenden slå dig løs på stierne eller noget off road sjov. Li-Po batteriet er kamoufleret som en drikke flaske og fastsat på aluminiums rammen. Den børsteløse motor har masser af kraft og vil skubbe cyklen til maksimale hastighed i England på 25KM/T. Den intelligente acceraltions system gør den let at operere . Du kal blot vælge hvor meget hjælp du ønsker ved at justerer easy selectorr, start pedalerne og motoren vil assistere. Alternativt kan du bruge dreje håndtaget til at gøre brug af motoren som ved brug af enmotorcykel. Andrew funktioner inkludere kick stand, battery livs indikator og rust resistent kæde.
 14. SALE
  Z4 21-Gears Foldbar El-Cykel 26" - Sort

  Z4 21-Gears Foldbar El-Cykel 26" - Sort

  6.779,00 kr

  Pris: 11.460,00 kr

  Z4 er vores topodel klassen af e-bike med for og bag justerbare affjedring, foldbar aluminiumsramme med patenteret sikkerhedslås og 21-gears Shimano gearkasse. Ligesom Z6 denne en fuldt nyttig mountain bike, men denne ene har den fordel at være i stand til at blive foldet op til praktisk opbevaring og transport. Som rammen kan foldes betyder det, lithium batteri kan gemmes indenforog holde det sikkert og tørt. I løbet af ugen kan du drage fordel af dens el-system til at køre rundt til en brøkdel af prisen for en bil eller motorcykel og derefter i weekenden ramme stierne for noget off road sjov. Den børsteløs motor har masser af magt og vil skubbe cyklen til Storbritannien maksimale lovlige hastighed på 25km/t gør det helt lovlig på vejene. Den intelligente kraft system gør det meget nemt at betjene. Du skal bare vælge, hvor meget hjælp du vil have fra det elektriske system ved hjælp af den nemme vælgeren, starte pedalerne og motoren vil hjælpe. Alternativt bruge gashåndtaget til at engagere motoren som at bruge en motorcykel. Andre funktioner omfatter støtteben, batteri levetids indikator, og rust resistent kæde.
Bedste sælgere
Sorter stigende

Tabel Liste

30 pr side

14 Varer(r)

click here